måndag 4 maj 2009

Åter tillbaks igen ;)

Tog sin lilla tid men man är människa igen efter all jobb och fit for fight. Har i princip bara jobbat och försökt slappa också under dessa hektiska dagar som varit. Deklarationen är inlämnad också så det är bara och andas ut tills det är dags igen och då kör vi på ;)

Nu är det fullt fullt när det gäller skivorna, blir en del jobb tis-tors med skivorna & fre-lör klubben not bad at all. Gilla läget och kör bara haha

Kvalborg (dagen innan valborg) var det stocken som gällde för hela slanten, valborg tidig start på bj och jobb fram till 03, var ledig under fredagen som kändes som en söndag & åter igen till klubben för lördagens bravader som alla absolut alla trodde att det skulle bli väldigt lugnt men icke det var fulla huset som bjöd på utomordentligt party. Kändes inte som att det hade varit valborg för en dag före för alla gick all in (ink. jag hahaha) söndagen blev en lugn och fin dag med tjejen.

Nu har jag rabblat/babblat ut allt som skedde nu är det ju måndag och lite sol ibland & regn ibland. Vädret har svårt och bestämma sig men men vi öser på och välkomnar våren med dess like =)

Inga kommentarer: