söndag 19 oktober 2008

Söndag söndag!
Lika härligt som alltid, jobbaste tanken är väl att man tänker att det börjar närma sig veckoslutet och ny vecka är på G. Så är det ju, man är ganska så trött så här dags! Vänder på dygnet duktigt mycket under helgerna men det skadar inte mig.

Kanon fint ute idag, ska möta upp en vän strax så ska vi ta en fika och vara lite sociala. Kanske berätta vad som skett under helgen o.s.v. För en annan har helgen inte varit mer än kanon, jobbat en del och umgåtts till max! Men det roligaste var att vi hade två kanon dagar här hos oss på BJ, det slår aldrig fel. Säger som ett antal gäster sade igår, vi brukar köra på de säkra korten och kör festen hos er. Lika trevligt som alltid och höra det! Birger blir bara bättre och bättre för varje helg som går, kan åter igen tacka alla underbara gäster som vi har!

Får se vad dagen har och erbjuda efter fiket, kanske bio eller varför inte en lugn och trevlig hemma kväll haha det slår aldrig fel! Men jag och sitta hemma brukar inte alltid gå ihop sig, känns som att man vill vara ute och röra på sig hela tiden. Nej nu ska jag sluta skriva och njuta av solen lite för imorgon ska det regna hehe

Ha det gött så länge!

Inga kommentarer: