måndag 10 november 2008

Kanon kväll!


Denne kväll ägnade man sig bara åt att umgås med mrs. Y!
Hade det riktigt trevligt, vi startade kvällen genom att ta en runda i Gränby Centrum och därefter ta en fika. Vi satt där under ca en timme sedan drog vi eftersom att de började städa och man kände sig i vägen.
Vår nästa stop blev PLOCK, där blev det en alkoholfridrink (kors i taket ingen sprit för engångsskull) och kaffe. Efter en stunds social tid så bestämde vi oss för att kika på om det var någon intressant som gick på bio.
Pang bom bang sade det så var vi på SF och kikade efter någon film som skulle vara intressant! Efter en stunds funderande så bestämde vi för att kika på "Burn After Reading" med Brad Pitt, George Clooney, John Malkovich, m.fl. alltså med dessa skådespelare kan det bara inte bli fel!
Det var vad vi tänkte fram tills vi hade sett hela filmen och förstod varken filmen eller dess handling, detta måste vara världens sämsta film! *urk-blää-jach* tyckte vi både två, folk som satt inne i salongen skrattade hela tiden men åt vad?! Sjukt skumt, aja kika inte på filmen om ni vill ha spänning och underhållning, men om ni är trötta så rekomenderar jag filmen för efter filmens slut så kommer ni att vara världens piggaste personer haha Katastrof filmen gjorde inget, hade sjukt skoj kväll ändå! Trevligt trevligt var det :]
Aja nu ska man försöka och sova i tid för engångsskull så att man vaknar i hyfsad tid, eller inte!
Damn vad kallt det är ute, det blåser som aldrig förr *brrr* snart är det dags för vinter jackan, hell yeeee...
Natti....
zZzZzZzZzZzZzZzZzZz

Inga kommentarer: