tisdag 6 januari 2009

10:e raka!

Så tog Sirius 10:e raka segern, jag är kanske inte är en stor bandy fan men alltid skoj när ett lag som Sirius vinner över en av de stora lagen i Sverige! Det kanske inte var en klockren seger men en seger är en seger. Liksom ett mål är ett mål oavsett på vilket sätt det görs på bara den är regelrätt, finns inget som heter skitmål eller tursam seger.

Jag beskådade inte matchen själv men fick höra från andra att Sirius ägde hela första halvlek och ledde med 4-2 under pausen, men i andra så tog Hammarby kommandot och öste på bara. De kvitterade till 4-4 i 85:e minuten, men bara efter 3 min tog Sirius ledningen igen med 5-4 som blev slutresultatet. Fick höra att Hammarby försvaret agerade väldigt svagt vid detta mål, de låg i princip och sov men på elitnivå borde dessa spelare veta att man spelar tills domaren har blåst av! Detta sker än i alla sporter, på de lägre och för den delen högre nivåer också.

Vinsten skedde inför 4013 åskådare, storpublik med andra ord!
Årets skräll lag i årets upplaga av elit bandyn måste måste måste vara Sirius...