måndag 5 januari 2009

Ännu en seger!

Ojoj nu rullar det på bra igen efter tre raka förluster, först blev det vinst (eller bättre sagt överkörning) förra veckan mot Luleå med hela 7-1 och nu mot Frölund med 5-3! Vad ska man säga Skellefteå AIK är verkligen laget i hjärtat. Kör över all motstånd, det finns inget stop. Ett lag där alla presterar på max inga enskilda spelare som man litar på utan alla. Efter allt ishockey är ju ett lagsport där alla ska vara involverad i vinster och förluster. Varför ska man respektera andra lag när man vet att man kan vinna ;)
Sakta men säkert ska vi ta oss upp till toppen, på tredje plats nu och snart på första åter igen!
Varför?! För att AIK aldrig ger upp, de matar på hela tiden oavsett motstånd eller tid och period.Vissa pratar om att de spelar världens tråkigaste hockey, men icke! Sätt er och se på en av matcherna så kan ni beskåda en av de bättre spelen som kan beskådas här hemma i Sverige.

Läs mer om dagens match här här här!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi heter inte SAIK ;)

Kaveh sa...

Nej då vi heter AIK ;)

Anonym sa...

JVM. Vad hjälper det att gnälla? Jag är alldeles förbannat trött på att Sverige alltid och utan undantag förlorar mot Kanada i VM-finaler, för att sen glädjas över beröm från våra egna idiotsportjournalister: "egentligen var ni bäst, grabbar", som om det var det turneringen gällde. Vilken ynkedom. Fatta nån gång att grishockey måste besvaras med grishockey och inte med gnäll. Svenska spelare är nog så stygga mot varann, men mot kanadicker törs de minsann inte. Vad är det för fega kräk som inte ens kan skydda sin målvakt, jag bara frågar!? Tre Kronor = Satans FLICKGÄNG! De får tammefan sluta lipa och lära sig slåss i stället.

Men det är klart, med en inhemsk politikerstyrd hockeykultur som prioriterar jämställdhet, klimatkrisen, idrottens förbrödrande tjusighet, mänskliga rättigheter, HBT-kompetens etc. framför guld blir det ju tyvärr såhär.

- Peter Ingestad, Solna