söndag 22 februari 2009

What a weekend! (Saturday)


Lördagen är en historia för sig, uppskjutna fik och spontana fik! Sånt gillar vi, pratade lite om dj jobbet och hur mycket det skiljer sig att spela här jämfört med andra städer! En bra dj spelar för att få alla att hänga med i takten och gilla musiken, att ingen står still, inte en sådan som kör bara sina låtar och sedan skiter i om folk gillar det eller inte. Men men vilken tur att det är en liten del som är så ;)

Under kvällen hade Mr. Per & Mrs. Emelie 2 in 1 födelsedagsfest, mycket trevlig tillställning "Tack". Lite mat, social tid och underhållning av herr Gustav Kullander i form av trolleri där alla tappade hakan.

Därefter var det jobb som gällde för en annan, förvisso var det veckan innan löning men det märktes inte på långa vägar. Absolut alla alla alla bord var bokade och utomordentligt mycket folk, utomordentligt härlig party och allt flöt på som aldrig förr. Herr Red Bull var tillbaks bakom baren och fick igång publiken. Detta var en natt alla sent glömmer, tack för en underbar lördagsnatt och helg! Nästa vecka kör vi på igen då har vi Stonebridge på scen under lördagen och kan lova er en show som aldrig beskådats förr!

Inga kommentarer: