måndag 30 mars 2009

Helgen som gick!



Skum helg denne, fredagen flöt på riktigt bra party och drag på gästerna! Det är huvudsaken det, alla ska vara nöjda och glada, är gästerna det så är jag det också så enkelt är det ;)

Lördagen var den dagen som var sjukt skum, först fotbollen som började sent därefter stängde vi en timme tidigare pga att man drar fram klockan 1h vid 02:00, har i många år försökt och söka tillståd för att få ha öppet en extra timme men icke, skumt att sthlm får det men inte vi! Men men man får inte allt i världen eller?! haha Riktig skön drag på lördagen det small som aldrig förr, världens drag hehe

Söndagen var den slappaste ever, låg på soffan ett bra tag och zappade igenom alla kanaler! Alltså helt allvarligt varför är det katastrof program under söndagarna?! Bara massa inredningsprogram som i sin tur är heeeeeeeeelt värdelösa.

2 kommentarer:

Fredrik Envier sa...

När det gäller tillståndsbiten så borde ni följa Flustrets stil. De överklagade ju tidigare ett avslag om att få öppna tidigare, om det var ju för Bandyfinalen och fick då rätt i högre instans.

Gäller att visa tillståndsenheten hur det ska fungera! ;)

Kaveh sa...

hehe jojo sant! ;)

Herren kom ju aldrig förbi i lördags =P