tisdag 17 mars 2009

Människa igen!

Hur ofta brukar man må skit när det är måndag?! Typ aldrig men gårdagen var en historia försig...Hade personalfest med hela BJ gänget, det var på tiden ;)

Till er som väntade på alla bilder, sorry som fan jag hann bara inte slänga upp det förrän igår! P-festen var riktigt lyckad, buss ner till sthlm (Ballbraker) där vi körde ett par tävlingar! Vi tävlade i andskytte, golf (nearest), bilspel och bowling! Sjukt skoj, före bowlingen så åt vi lite, märkte klart och tydligt hur tävlingsinriktade alla var! Knappt någon som drack en droppe men efter maten började alla småstarta lite och i slutet av bowlingen var alla alla alla lite salongsbberusad haha

Efter en timmes bowling och lite pris utdelningar så var det bara att sätta sig ner i taxin och åka till caféet där vi fortsatte festen. Allt var bra ordnat, gled bara in och satte oss vid bordet som var bokad för oss och sedan var det ALL IN kanske inte helt men lite ;)

Bilder från söndagen kommer upp senare, min kamera fick ordentligt med stryk under den kvällen och slutade fungera haha men men snart ;)

Inga kommentarer: