söndag 1 mars 2009

Stonebridge and Friends!

Lönings helg, fullt hus och party glada gäster var vad det bjöds på igår kväll/natt. Vi hade besök av Stene och vännerna, allt var hur bra som helst! Bra början och skön avslut, bättre än så kunde det inte bli. Grabbarna själv var super nöjda med publiken och servicen de fick så alla ska ta åt sig. Idag har det runnit in en del tack mess för gårdagen och hälsningar till grabbarna också så dessa vidarebefordrar jag till en kollega som känner de bättre ;)


Tack för en kanon helg, alla ni som gästade oss, personalen och självklart till Stene och grabbarna bakom rattarna också. Under kvällens gång såg man att många var förvirrade pga av att vi överraskade och bytte koncept på två olika golven vi har! Det blev rnb i mitten rummet och house längst in, Så man fick stå och förklara det hela för många gäster och sedan var de nöjda & glada ingen skada skedd med andra ord. Nästa helg återgår vi till de vanliga rutinerna, men då kommer vi att gästas av kläd butiken Holmlunds som ska ha modevisning och lite smått o gött som komma skall hända före/under/efter visningen. Mer info kommer senare :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för i lördags!!! Hade sååå jävla kul! Bästa kvällen på länge : ) Helt underbart att ni körde housegolvet längst in, mkt bättre!!! Så borde ni ha jämt!!!
-Tack igen!!! Hade en oförglömlig kväll : ) Puss

Kaveh sa...

Tack själv gumman, underbart och höra :] Vi kanske ska ändra det eller?! hehe du skulle bara sett minet på folket, alla såg så "lost" ut ett tag haha

Vi ses åter denne helg igen?!
Puss