söndag 28 december 2008

Gårdagen!

Gårdagen var väldigt lugn och fin, umgicks med vänner och var social, sedan small det till och man jobbade förfullt!
Började dagen med fika, där herr Dejan var gäst. Vi satt på Wayne's (som vanligt) och drack varsin latté och pratade musik och musik. Intressant och veta lite vad som pågår i en dj:s huvud. Vad/när/hur musiken ska spelas, vilka mixar som passar in i olika momment osv.
Sedan drog vi oss ner till BJ där träffade man på cheferna och satt och var social där med de!
Hade Carmen och Nikita på besök också, de sprang runt och busade smått. Sedan satt de och ritade och skrev i ett papper, det fick ingen se för det var en överraskning till Mackan. Kan lova er att jag aldrig sett Marcus vara så nyfiken som han var då. Ursäkta för en så pass dålig kvalité på bilden, ska ordna upp en bättre bild snart!
Kvällen bjud på en fest som tog kål på allt och alla, härliga gäster och fulla huset! Vi öste på som aldrig förr "Dream Team" alla alla absolut alla jobbar tillsammans "Chefer, vakter, värdar, bar & plock" alla är lika värda och gör ett utomordentligt sjukt bra jobb ifrån sig .Denne lördag brukar i vanliga fall vara en av de lugnaste dagarna under året men icke, grymt mycket folk. Hann inte andas mycket under natten, fanns saker och göra hela tiden, men sånt gillar vi :]
>>>>Tack som fan alla för en underbar lördag<<<<

Inga kommentarer: